DSC06482.jpeg

Wekelijkse lessen onder begeleiding

Na het afronden van een introductie-les heb je de basisvaardigheden geleerd om onder begeleiding aan je  eigen projecten te werken.

Elke woensdag avond, donderdag ochtend en donderdag middag, kan je onder mijn begeleiding, glas bewerken in mijn atelier.

Je kunt verschillende glas technieken leren, zoals Tiffany glas in lood, Glass fusing (glas versmelting), sandcasting, werken met een vitrigraph, brandschilderen.

Tijdens de les kun je gebruik maken van vele soorten glas, gereedschap, soldeer en slijpmachines, 4 verschillende ovens en mallen.

Na het afronden van een introductie les en als het je interesse heeft geprikkeld, kan je ieder moment van het jaar instromen. Gevorderden en beginners werken tegelijk in het atelier. Iedereen werkt aan een eigen glas project, waarbij ik altijd aanwezig zal zijn voor vragen en advies.

Je kan zelf bepalen wanneer en hoe vaak je komt. Wel in overleg met mij, want in deze coronatijd kunnen er niet meer dan 5 mensen tegelijk in het atelier werken!

Een les duurt 2,5 uur, en kost € 15,00 per les EXCLUSIEF materiaal en stookkosten.

Inclusief koffie / thee / koekje

 

Stookkosten: 1 stook 24 uur - in kleine oven- €8,00

Stookkosten: 1 stook 24 uur - in grote oven €16.00

Stookkosten worden gedeeld als er meerdere mensen tegelijkertijd de oven gebruiken.

 

 Momenteel is er nog plaats voor 1 cursist op de woensdag avond en er is nog plek op de donderdag middag. hou mijn blog in de gaten voor meer info

Voor meer indrukken bezoek onze foto-gallery

Wilt je meer informatie, of wil je je  aanmelden, vul dan het contact-formulier in.