top of page
DSC06667.jpeg

Workshops op afspraak

SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA’S EEN GEZELLIGE, CREATIEVE WORKSHOP DOEN!

Wil je met je eigen groep, in een ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje, een mooi glaskunstwerk maken? 

Maak een afspraak voor een geheel verzorgde workshop, op een dag en tijd die jou het beste schikt.

Aantal deelnemers: Minimaal 4 personen, maximaal 10 personen. (Bij groepen groter dan 5 personen is het niet mogelijk om op 1,5 meter afstand te werken.)

 

EEN WORKSHOP GLAS VERSMELTEN (fusen) duurt 2,5 uur, met een uitlooptijd van een half uur.

 

Wat je gaat maken die dag bepaal je zelf. Er kan gekozen worden uit drie verschillende ontwerpen. Zoals een raamhanger, tuin object, schilderijtje. 

We beginnen de dag met het leren snijden, breken en eventueel slijpen van het glas. Ik begeleid je daarbij, zodat iedereen dat op een veilige manier kan doen.

Daarna ga je alle gesneden stukjes gekleurd glas in en op elkaar leggen. Met een beetje lijm blijft alles in elkaar zitten en kan je het glaskunstwerk in de oven leggen.

Nu moet je glasobject,( afhankelijk van de vormgeving)  24 uur tot 48 uur in de oven blijven. D.w.z dat het glaswerk pas na een paar dagen opgehaald kan worden.

Bekijk in de foto-gallery en blogs het werk van de cursisten, om een idee te krijgen van de glas creaties, die ook jij zelf kunt maken!

I.v.m de enorme prijsstijgingen van glas en energie kosten, moet ik helaas de prijs van een workshop verhogen. 

Met ingang van Januari 2023 gaat de workshop glasfusen, 60 euro kosten. inclusief alle materialen, 1x oven stook, lekkere versnapering en koffie, thee. Als je jouw werkstuk ook nog in een vorm gebogen wil hebben ( schaal, muurlamp ofzoiets) moet het 24 uur extra in de oven en is dat een meerprijs van 5 tot 10 euro. (afhankelijk van variabele energie prijzen).

 

Optioneel:

High tea lunch pp - €15.00

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden, vul dan onze contact-formulier in.

bottom of page