DSC06667.jpeg

Workshops op afspraak

SAMEN MET JE FAMILIE, VRIENDEN OF COLLEGA’S EEN GEZELLIGE, CREATIEVE WORKSHOP DOEN!

Wil je met je eigen groep, in een ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje, een mooi glaskunstwerk maken? 

Maak een afspraak voor een geheel verzorgde workshop, op een dag en tijd die jou het beste schikt.

Aantal deelnemers: Minimaal 4 personen, maximaal 10 personen. (Bij groepen groter dan 5 personen is het niet mogelijk om op 1,5 meter afstand te werken.)

 

EEN WORKSHOP GLAS VERSMELTEN (fusen) duurt 2,5 uur, met een uitlooptijd van een half uur.

 

Wat je gaat maken die dag bepaal je zelf. Er kan gekozen worden uit drie verschillende ontwerpen. Zoals een raamhanger, tuin object of bord/schaaltje. 

Je kunt zelfs je eigen schilderijtje van glas maken.

We beginnen de dag met het leren snijden, breken en eventueel slijpen van het glas. Ik begeleid je daarbij, zodat iedereen dat op een veilige manier kan doen.

Daarna ga je alle gesneden stukjes gekleurd glas in en op elkaar leggen. Met een beetje lijm blijft alles in elkaar zitten en kan je het glaskunstwerk in de oven leggen.

Nu moet je glasobject,( afhankelijk van de vormgeving)  24 uur tot 48 uur in de oven blijven. D.w.z dat het glaswerk pas na een paar dagen opgehaald kan worden.

Bekijk ook de foto-gallery van het werk van de cursisten, om een idee te krijgen van de glas creaties, die ook jij zelf kunt maken!

 

De workshop glas fusen kost € 50,00 per persoon, inclusief alle materialen, oven stook, lekkere hapjes en koffie, thee.

 

Optioneel:

Luxe Lunch pp - €10.00

Wijn arrangement pp - €5.00

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden, vul dan onze contact-formulier in.